Fes l'alta a la CORH!

Per donar-te d'alta a la CORH, cal que omplis el següent formulari

Per participar a la CORH, cal complir uns requisits d'accés.

Les dades facilitades a la CORH seran tractades d'acord al que estipula la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Consulteu les condicions generals d'ús.

Cal omplir tots els camps marcats amb un asterisc (*) .

Telèfon Ordena en context: Classifica l'ordre
Mòbil Ordena en context: Classifica l'ordre
Subscripcio al BLOG
Subscripció al FORUM DE PREVENCIÓ

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l'única finalitat de respondre-hi i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica, presencialment o per correu postal a l'oficina del Registre.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Dóna't d'alta a la CORH

CONTACTE

Telf.: 934 049 180
Correu electrònic: corh@diba.cat
Formulari: Escriviu-nos »